nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Suzanne Vega actua avui a Pollença en un concert íntim en què oferirà els seus millors temes

«Estic en un moment en el qual vull tornar als meus inicis, a la poesia i al públic en directe», afirmà la cantant canadenca

63954
La canadenca es mostrà satisfeta de la seva carrera plagada d'èxits. | PERE BOTA.

La gran història musical i poètica de la canadenca Suzanne Vega arriba per primer cop en directe a Mallorca a través d'un concert intimista que tindrà com a escenari el claustre de Sant Domingo de Pollença.

La personal i inconfusible veu de la que és considerada com una de les més importants cantautores americanes actuarà acompanyada per la seva guitarra i el so del baix de Michael Visceglia. Únics estendards per interpretar els temes del recopilarori Tried and true.

Ahir, la canadenca parlà d'aquesta actuació, de la seva trajectòria musical, de la música dels cantautors d'avui i dels projectes de futur. Reconeguda mundialment per temes com ara Marlene on the wall o Luka, aquest darrer el que ella mateixa considera com el seu «passaport» allà on va, destacà la gira que l'ha duita a Mallorca com «una manera de retornar als inicis».

Deixant de banda la gran producció dels darrers treballs, incloent-hi Tried and True, la que es conegué com «l'artista dels 80» afirma que se sent en un punt de retorn. «Estic en un moment en què he necessitat abocar-me a la senzillesa, a les lletres pures, a la poesia i al públic en directe».

Ara fa dos anys, la separació del seu marit, Michell Froom, productor de treballs com l'abans referit com també de Nine objects of desire, marcà aquest nou camí, en el qual explicà que viu «més feliç que quan era jove».

Fent balanç del passat amb «satisfacció», afirma que en «una retrospectiva de la meva carrera he de dir que he gaudit de molta llibertat i crec que, en part, es veu reflectida en la gran varietat d'estils... el folk, el jazz, la música experimental...».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.