algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

«A Mallorca em sent molt estimada i molt acollida», declarà Marina Rossell

L'artista cantarà en la XVII Cançons de la Mediterània, anit al parc de la Mar

JUDITH POLO Palma  

Marina Rossell, la sensible cantant catalana, presentarà aquesta nit el seu darrer treball, Y rodará el mundo, en el marc del parc de la Mar, per iniciar el cap de setmana que tancarà la dissetena edició del cicle Cançons de la Mediterrània, que organitza l'Ajuntament de Palma. La cantant, que poer febrer d'enguany ja va ser a l'Illa per presentar el seu nou treball, ha tornat a Mallorca on «sempre m'he sentit molt estimada», va manifestar ahir en roda de premsa, per tornar a cantar en el festival. Ella és l'única artista que repeteix dins del context de Cançons de la Mediterrània, i això l'omple de satisfacció.

Al concert estarà acompanyada només per un piano, perquè ara està en un període en què «li importa despullar-ho tot per trobar l'essència», «en què li agradaria fer un disc amb el mínim de coses», i ara que té l'oportunitat de pujar a un escenari i cantar d'aquesta manera, «aconseguint la simbiosi de la veu amb la fusta del piano» ho aprofitarà.

Aquesta nit presentarà les seves cançons noves, que ella defineix com a «anotacions d'un quadern de geografia de la vida» perquè amb aquestes cançons portuàries uneix diferents mons musicals i culturals, a part de les vivències personals. També, però, cantarà cançons com «La gavina» que han configurat la seva trajectòria artística i també, «com no, personal», segons ella, que és de l'opinió que tot allò que viu passa a formar part de la seva persona.

També cantarà cançons del seu disc en castellà Ha llovido, llengua en la qual també es troba còmoda: «Les llengües serveixen per comunicar-se, som les persones les que les connotam negativament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.