nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

Una hora per saber que és ser milionari

Adalberto i Jacinta de Marín guanyen un milió al V aniversari del Corte Inglés

La parella formada per Adalberto Marín i la seva dona, Jacinta Mora van recorrer ahir al matí totes les plantes del Corte Inglés amb l'obligació de gastar-se un milió en una hora.

Aquesta possibilitat de sentir-se milionari, difícilment repetible, és conseqüència de que la sort va recaure sobre la papereta del seu fill, Manuel Marín, qui els hi va cedir l'oportunitat, la que va sortir guanyadora del concurs organitzat amb motiu del Vè aniversari del Corte Inglés de Palma.

El centre d'Avingudes va ser el centre triat per l'empresa per portar a terme les apresurades compres. A les 12.50 hores ha començat la cursa protagonitzada per la parella que anaven acompanyats amb el Cap de Relacions Externes, Josep Ramis, qui va declarar quan finalment es van gastar els diners dintre del temps establert que «Només veure'ls faa confiar en ells» per assolir aquest repte. Jacinta va declarar que «un milió més també s'el gastaria»

Amb una velocitat de vertigen sis minuts després ja s'havien gastat més de 780.000 pessetes per la compra d'una televisió, un DVD i un equip de so. I a més a més els hi han regalat un video per la compra del televisor.

Aquesta compra la tenien bastant clara ja que el fill els hi havia comentat que l'havia vist i l'agradaria comprar-se'l abans de sapiguer que havia guanyat. A part de que també «els nets són uns locos de la tele i no deixen veure res a l'avi» i ja li anirà bé.

Després d'això van pujar a la sisena planta hi van comprar tres gandules amb els coixins a joc, que tenien pensat comprar l'any vinent. Després d'això, només eren les 13.30 hores i ja tan sols dispossaven de 22.000 pessetes aproximadament per lo que Jacinta va decidir que li volia comprar un mòvil al seu marit « per tenir-lo controlat», va bromejar la dona, i «perquè el que tenia se li havia espatllat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.