algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

La cantant Martirio oferí un recital al parc de la Mar amb temes del seus darrers treballs

«Em consider en l'obligació de ser original i fer coses noves per innovar en l'art»

Es considera en l'«obligació de ser original» per poder innovar en l'art i sempre ho aconsegueix, i no tan sols amb els seus temes. Quan deixà de divertir-la la «peineta» se la llevà, però les ulleres segueixen formant part de la seva identitat artística.

Així, amb unes vistoses ulleres de sol, la cantant Martirio, oferí ahir al vespre un gran recital al parc de la Mar dins del cicle «Cançons de la Mediterrània» en el qual permeté constatar el seu continu trànsit a través dels diferents gèneres artístics més tradicionals.

Entre el repertori escollit, l'artista hores abans destacà els treballs del seu darrer disc, Flor de Piel. Integrat per cançons sud-americanes clàssiques, té per a ella un caràcter especial arran de la participació del seu fill Raúl.

Les cançons que shi *inclouen, rescatades de la seva «memòria sentimental», varen ser presentades en la seva actuació tal com va dir, «molt nues», i sense «artifici», amb el propòsit que l'espectador pugui trobar-se amb els seus sentiments.

Els temes foren interpretats amb l'acompanyament dels «Flamencos de Moró», mentre que un trio de jazz féu el mateix amb els temes del seu penúltim disc, concebut amb el pianista Chano Domínguez i en el qual les coples més clàssiques adopten la forma d'«standards» de jazz, un repertori que s'ha plantejat abordar però per al qual encara no ha trobat traduccions prou «profundes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.