algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Marisa Candia compleix el seu somni de formar part de l'equip de feina de la CNN

La jove mallorquina de 23 anys ha estat contractada per la cadena nord-americana

Formar part dels 3.000 treballadors que té la CNN a la central, a Atlanta, era el seu somni. Des de petita tenia molt clar que la seva carrera professional estava entre els mitjans de comunicació, «era una cosa que duia a la sang. La meva família s'ha dedicat sempre al periodisme i era quasi una obligació». Marisa Candia és una jove mallorquina de 23 anys que d'aquí a uns mesos complirà el seu somni. Agafarà una maleta, hi posarà totes les il·lusions i partirà cap a Atlanta a integrar-se en la cadena nord-americana. Marisa va estudiar Comunicació Audiovisual a Palma i després a la Universitat Complutense de Madrid.

El dia 30 de juny es llicenciava i diumenge passat rebia la notícia que havia estat acceptada per la CNN. Per arribar-hi ha hagut de passar una sèrie de proves. «Hi vaig enviar un currículum i em varen dir que havia de remetre'ls una carta amb el que m'agradaria fer allà. A continuació vaig tenir una entrevista telefònica en anglès en què em feren preguntes d'actualitat, em demanaren les meves preferències i que els digués per què m'havien d'agafar. Jo els vaig contestar que perquè tenia moltes idees noves, moltes ganes de fer feina i d'emprar tot el que havia après».

Després encara va haver de passar un examen, reescriure notícies publicades en premsa als Estats Units i fer una entrevista a un personatge passat o present, i ella optà per Hitler. Marisa Candia va treballar de pràctiques a Antena 3 Mallorca; a Efe, també a Mallorca, i en una productora de Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.