muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Un concert molt desitjat després de vint anys

El tenor Josep Carreras oferirà el proper 31 d'agost un recital amb música que abraça tres segles

103972
Un moment de la roda de premsa en la qual es presentà el recital de Carreras. | S.A.

Tenia moltes ganes de trepitjar un escenari mallorquí després de vint anys de no actuar a l'Illa. Així és que el concert que el proper dia 31 d'agost tindrà lloc a l'Auditorium de Palma a les 22.00 h. a càrrec del conegut internacionalment Josep Carreras, serà per desig exprés del tenor, que estarà acompanyat únicament al piano per l'italià Lorenzo Bavaj.

El programa que Carreras ha escollit per a aquesta ocasió és especialment complicat. Consta de diferents obres de diversos autors que abracen tres segles de la història de la música i és un concert «pur i dur» de tenor, que permetrà als espectadors gaudir de la magnífica veu d'aquest excel·lent cantant que ara es troba en un moment esplèndid de la seva carrera. D'altra banda, s'ha de tenir en compte que la complexitat del recital s'incrementa quan l'intèrpret canta sense l'acompanyament i el suport d'una orquestra, com ho farà Carreras en aquesta ocasió.

El concert començarà amb una peça de Tosti, compositor de finals del segle XVII i del qual Carreras és considerat un dels millors intèrprets del món, i es tancarà amb dues peces de Puccini, de finals del XIX, de gran dificultat i bellesa.

Aquest programa inclou obres de Denzi i Granados, entre altres, i suposa un recorregut per tres segles de música lírica, estructurat de manera cronològica, progressiva i harmònica. Aquest programa, de línia popular i sensible, és de gran dificultat a nivell tècnic i no és un dels programes habituals de l'intèrpret, que el passejarà enguany pels millors escenaris del món.

Les entrades per al recital, que es posaran a la venda a partir de dia 17 de juliol a les taquilles de l'Auditòrium, oscil·len entre les 7.500 per les localitats de platea i les 4.500 per a les d'amfiteatre. D'altra banda, i al mateix escenari de l'Auditòrium, tindrà lloc una actuació a càrrec d'una de les grans dames de la cançó, María Dolores Pradera, el 5 d'agost a les 22.30 h.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.