nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Els conductors celebren el seu patró

Gran quantitat de cotxes i els xofers anaren a les beneïdes de Sant Cristòfol

Amb motiu de la festivitat de Sant Cristòfol una gran quantitat de conductors, la majoria d'ells taxistes, es dirigiren ahir al matí amb els seus vehicles a l'església de Santa Fe, al barri de sa Calatrava, per tal d'obtenir la benedicció d'aquest Sant, patró dels conductors.

Com ja és habitual des de fa més de deu anys, mossèn Francesc Cobo, capellà castrense, fou l'encarregat de beneir els nombrosos vehicles, antics i moderns, que feien coa a les portes de l'església de Santa Fe, al carrer que du el mateix nom.

A l'acte es va fer el lliurarament d'una placa commemorativa al major Tomàs Brull. L'associació de la Calatrava, presidida per Climent Garau, s'encarrega d'organitzar una celebració que ja fa 25 anys que té lloc a aquest barri, del qual Sant Cristòfol també n'és patró.

Aquest és un esdeveniment cada cop més popular entre els conductors de Palma.
Els actes de celebració continuaren l'horabaixa, a les 19.00h amb una missa en honor del sant a la mateixa església de Santa Fe, on estava prevista la presència de la delegada del Govern, Catalina Cirer, el batle de Palma, Joan Fageda, i altres regidors de diferents partits polítics.

Després de la missa i, com a fi de festa, tingué lloc a la plaça Llorenç Villalonga una revetlla en honor de Sant Cristòfol en què els assistents pogueren gaudir d'una saborosa paella gegant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.