algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

Els nins i la pluja foren els protagonistes a l'equador de les festes

A la correguda d'ahir, la més perillosa, hi va haver tres ferits per banya de bou

Pamplona va travessar ahir l'equador de les seves festes amb la celebració del «Dia del nin», durant el qual centenars d'al·lots participaren en l'ofrena infantil a Sant Fermí, el patró que ahir va ajudar més d'un corredor durant la perillosa correguda que va registrar tres ferits per banya de bou.

Malgrat la considerable disminució de participants, la correguda resultà la més llarga i accidentada de les quatre celebrades enguany, en la qual els bous de la ramaderia gaditana de Torrestrella fent honor a la seva fama d'anàrquics, acabaren la correguda amollats i crearen moments de pànic al carrer de l'Estafeta, on empitonaren tres joves que es troben en estat greu.

Es tracta d'A.F.L.V., de 32 anys, amb sengles enganxades al tòrax i a la cuixa dreta que no afecten artèries o òrgans vitals; J.A.U.G., de 28 anys, amb una ferida per banya de bou a la part dreta del rostre; i R.M.R., de 29 anys, enganxat a la cuixa esquerra. Pel que fa als ferits de les anteriors corregudes, el més greu, J.J.P., de 28 anys i amb fractura de la volta cranial i hematoma epidural, es recupera a la UCI, tot i que manté el pronòstic de «molt greu», mentre que el nord-americà M.D. evoluciona favorablement de les seves lesions i el valencià C.C., que patí un traumatisme cranial menys greu, ja ha estat donat d'alta.

Després de la correguda, durant la qual un grup de nord-americans participà amb vestit i corbata com a homenatge als pamplonesos que així corrien a principis de segle, els milers d'assistents compliren un dia més amb la tradició de recuperar forces amb xocolata amb xurros, a una Pamplona ahir més transitable per la partida dels nombrosos visitants del cap de setmana i per l'aparició de la pluja que, malgrat obligar a suspendre alguns dels actes prevists, ajudà a netejar la inevitable brutor acumulada els darrers dies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.