nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

«Es Pinzell», un espai de cultura i copes quedà inaugurat amb gran festa

Les nits amb una pinzellada de color

Un espai de cultura i copes, una trobada de gent amb inquietuds culturals per tal d'aportar a la nit mallorquina un espai on es combini la marxa i la diversió amb la promoció de la cultura i de l'art. Aquest és l'objectiu d'«Es Pinzell», que ahir obria les portes amb una gran festa a la qual assistiren unes 200 persones. Una cercavila sortia de la plaça de Cort fins al carrer de les Caputxines, acompanyada dels xeremiers i els caparrots. Allà els Castellers de Mallorca feren una actuació i es féu la inauguració oficial a través de la tallada simbòlica de la cinta per part dels 30 socis de l'empresa S.L d'oci i Es Pinzell, promotors del projecte.

La festa va sortir brodada i també es comptà amb l'actuació de l'espectacular Vivian Caoba, que va posar la nota de color a una nit en un ambient força agradable.

Així, la primera cita amb la cultura que tindrà lloc en Es Pinzell serà el dia 11 de juliol a les 20.30 hores, quan es farà la presentaciò del llibre de Sebastià Bennasar El botxí a la Ciutat de Mallorca. Després a les 22.30 hores hi haurà una tertúlia amb Jordi Gil, del front sandinista d'Alliberament Nacional de Nicaragua.

El dia 19 de juliol es farà la presentació del llibre de Jaume Sureda 25 i una gamba. També estan prevists altres recitals de poesia i sopars tertúlia, segons va explicar Tomeu Martí, un dels socis. Un lloc que pintarà totes les nits de color el carrer de les Caputxines.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.