algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Costa Nord rep el flamenc d'avantguarda de la mà de David Peña «Dorantes»

Fa uns anys decidí recloure's a Sanlúcar de Barrameda per tal d'aprofundir en les seves reflexions i pensaments. David Peña, conegut artísticament com Dorantes, sembla que no volia deixar-se detalls que perjudicassin la perfecció del seu proper treball i el resultat així ho transmet. Orobroy és tot pensament en «caló». Una obra que ha estat digna d'elogis per la crítica, que ha arribat a qualificar-la de «magna» i en què vibra un flamenc diferent, evolutiu, fort i molt temperamental.

Passat demà, aquesta sensibilitat i la fusió d'estils i influències de les més clàssiques a les més avantguardistes es deixarà sentir a Mallorca en el marc excepcional de Costa Nord a Valldemossa.

Aquest concert, el tercer d'aquest estiu pogramat dins el cicle de les Nits Mediterrànies, és un dels més esperats, tant per la novetat com per la magistral tècnica i habilitat interpretativa al piano del reconegut i novell artista. Graduat de conservatori a Sevilla i gran lector de tot el que es relaciona amb el món de la música, de Dorantes també s'ha dit que ha obert el camí de per on el flamenc ha de cercar la seva innovació sense perdre la seva essència i caràcter.

Gitano del segle XXI, l'experiència d'Orobroy es podrà escoltar per primer cop a Mallorca. L'artista té previst compartir la seva actuació a Costa Nord amb una formació de vuit músics de primera categoria.

En el resultat d'aquest treball espectacle també hi ha pres part Juan Manuel Cañizares, un dels grans del gènere i sens dubte un dels exemples del flamenc que s'apropa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.