algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Més de 17.000 persones han passat per Sa Màniga durant el seu primer any

El bon balanç serveix per ajudar a consolidar el centre com a referent cultural

Més de 17.000 persones han gaudit de les propostes artístiques i culturals oferides per l'auditòrium de Sa Màniga, a Cala Millor, en el seu primer any de vida.

Dependent de l'Ajuntament de Sant Llorenç, el 29 de maig de l'any passat s'inaugurà de manera oficial amb dos objectius clars: dotar la zona d'un espai adequat per a convencions, reunions, seminaris i atreure grups o incentius i el segon, servir de motor de dinamització cultural que potenciàs sobretot les arts escèniques, musicals i plàstiques. Els projecte era ambiciós en la seva concepció i ho continua essent actualment. En aquest sentit, Sa Màniga es vol convertir en un referent, i situar-se, així, entre els cinc primers centres de Mallorca d'aquestes característiques.

En el decurs d'aquest primer any l'oferta ja ha estat àmplia. Els que han arrossegat més gent han estat els actes musicals, fins a 7.114 persones han assistit a alguns dels concerts oferits, entre els quals destacà l'organització de la I Setmana europea de Música Religiosa. Quasi 5.000 persones han visitat les exposicions que en ell es mostraven i unes 4.000 han estat espectadors de les obres de teatre que s'han ofertat. Aquestes, entre d'altres iniciatives, han estat les més ressenyades, si bé aquest espai també es destaca com a centre de convencions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.