cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Mónica Ruíz entrà la primera a la casa on es fa el «Gran Hermano»

La 'mallorquina' travessa la porta del «Gran Hermano» seguida de gran expectació

95726
Una entrada triomfal a la casa de Soto del Real seguida amb gran expectació.

Un gran canvi en la seva vida. Ahir començava una nova etapa en la que «espera l'afecte i la comprensió de tots els seus nous companys». I és que són 24 hores diàries durant dos mesos. Aquestes eren les paraules de la mallorquina Mónica Ruiz Barea abans de l'entrada a la casa de Soto del Real del Gran Hermano.

Mónica fou la primera que es va donar a conèixer. Després vingueren Koldo i Iñigo.
Mercedes Milà encetava el programa comentant: «Hi ha entre el públic una nova participant. Està asseguda entre nosaltres. Qui diríeu que és?: una al·lota de 24 anys de Palma de Mallorca».

Seguidament es presentà i el programa va passar un vídeo de Mónica gravat a Palma al passeig marítim, a una platja prenent el sol, als molins, a un karaoke amb les seves amigues.

En les imatges, Mónica, que és hostessa de vaixell, afirmava que «vaig elegir aquesta professió perquè m'encanta viatjar i tractar amb la gent». També tingué paraules per la seva família: «He tingut el privilegi de tenir dues mares, la que em va parir i la meva àvia». Aquesta darrera expressà que estava una mica espantada amb aquest repte de la seva néta. Les seves amigues comentaven que «amb Mónica rius molt i és una persona molt sincera». Això és el que es va poder captar en el vídeo.

La mallorquina, en el plató, una hora abans d'entrar a la casa del Gran Hermano, comentava que «estic molt satisfeta d'estar aquí. No m'ho puc creure ni imaginar com serà la meva vida allà dedins». Mercedes Milà li va recordar que hi havia unes normes molt estrictes en el programa, com el fet que no es pot informar els habitants de la casa de tot allò que ha succeït durant aquest mes a l'exterior.

El programa també va comptar amb els que ja han sortit per decisió del públic o pròpia: María José, Jorge, Silvia i Israel. Nacho, que abandonà la casa per motius familiars, era l'únic que faltava. La gran protagonista fou Maria José, qui reconegué en directe el seu passat tèrbol i explicà que ho havia fet per la seva família.

Era el gran moment, sobre les 23.45 hores arribava Mónica (capell inclòs) a la fi a la casa del Gran Hermano. Gran expectació. Les seves amigues i familiars a primera fila cridaven : «Mónica, Mónica!», encoratjant-la. Moltes besades i aferrades per acomiadar-se. A Palma els veïns de Son Gotleu tampoc no es varen voler perdre el gran moment i es congregaren en els bars per comentar-ho. Mónica i els altres dos companys foren rebuts pels cinc participants amb gran alegria i amb un pastís i cava.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.