lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.15°

TeleNova dóna la clau per viure millor

Presentada una nova oferta en la qual cada setmana tindran cabuda temes relacionats amb la salut

97818
Salom brinda amb Paula Serra i les responsables del programa. | T. A.

Representants de les administracions i de les diferents institucions i col·lectius relacionats amb el món de la salut es donaren cita ahir a les instal·lacions de la cadena de televisió local TeleNova per assistir a la presentació d'una nova oferta relacionada amb la salut. Amb l'objectiu de donar la clau per aconseguir una millor qualitat de vida i veure des de diferents perspectives i amb tot rigor un problema de salut, Per viure millor, nom que dóna títol a aquest espai, serà a les pantalles a partir d'avui cada dimarts a les 22.00 hores. El programa, conduït per Margalida Quetglas, tindrà una hora de durada i és patrocinat per la Conselleria de Sanitat.

En cada una de les emissions es debatran diversos temes. Aproximadament durant la primera mitja hora es debatrà un tema concret amb convidats al plató. Per al dia d'avui el tema escollit és el càncer de mama i com a convidats assistiran el ginecòleg Joan Torrecabota, Joana Paradís com a pacient i María Alia García, psicòloga de la junta provincial de l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

Els altres temes a tractar es perfilen en uns microespais a la segona part del programa que estaran dedicats, de manera genèrica, a la salut de la dona i la infància, a la salut mental, a la gerontologia, a la prevenció de malalties... Així mateix, entre tema i tema un metge de família contestarà les qüestions i inquitetuds mèdiques que els espectadors formulin a través de la línia telefònica habilitada per a aquest servei, 971-29-17-12.

Aquesta proposta telefònica es llança amb un objectiu interactiu que permeti al programa arribar de manera més sòlida a la societat mallorquina i poder conèixer de primera mà quines són les problemàtiques mèdiques que més preocupen.

Així mateix, també hi haurà una secció dedicada a notícies breus d'actualitat sanitària que hagin tingut lloc en el decurs de la setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.