algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Carles Grimalt enceta la seva carrera en solitari amb el disc «Sirenas y rosas»

Després de passar per Ocults i Montenegro, també ha creat la seva productora

77790
Carles Grimalt ja pensa en un segon treball en solitari. | T. Ayuga.

Després de passar per grups com ara Ocults i Montenegro, Carles Grimalt enceta una nova etapa en solitari dins del panorama musical actual. El primer resultat és un nou treball en el qual sota el títol Sirenas y rosas i amb la participació orquestrada de la Secta del Mar afirma que es mostra tal com és.

Tot en castellà i amb dotze temes diferents, onze escrits per ell mateix, Carles Grimalt canta a les coses quotidianes i al futur, fugint de les reivindicacions polítiques i compromeses del passat. Vivo al límite, Vendí mi alma, Seis de octubre, Saramar o Doce rosas són alguns dels títols de les lletres que tenen cabuda al compacte i que reflecteixen aquest nou camí.

«Són temes que he anant escrivint en els dotze anys que fa que estic en el món de la música, i mostren com jo mateix he anat evolucionant; sense influències ni imposicions de terceres persones o de productores discogràfiques». L'únic tema que no ha estat compost per ell és una versió de l'exitós Déjame del grup de la moguda madrilenya Los secretos.

Pop i rock són els estils predominants en el compacte que ha estat produït per ell mateix a través de la seva nova productora Saramar records, ubicada a Manacor i que fa més o manco un any que funciona. El resultat final del compacte ha estat definit per Grimalt com «ambigu i contradictori» i entre tots els temes posà en relleu Vendí mi alma en el qual Sabino Méndez, autor d'alguns dels temes més populars de Loquillo com ara Cadilac solitario també hi posa la seva veu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.