lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

La marxa de la gent gran, una veu a Son Moix

El poliesportiu acollí la Trobada de la Federació d'Associacions de Persones Grans de les Balears

Un seguit de gent gran amb molta marxa i il·lusió per viure intensament el millor moment de la seva vida fou el centre d'atenció d'un esdeveniment lúdic, organitzat per la Federació d'Associacions de Persones Grans, que va tenir lloc ahir al Poliesportiu Municipal de Son Moix de Palma. L'acte, una edició més de la Trobada de «Gent gran en marxa» que es desenvolupa des de l'any 1989. Els protagonistes, al voltant de 4.000 participants de les diferents associacions illenques de gent gran. El públic, un gran nombre de petits i grans que omplí de gom a gom les instal·lacions esportives per acompanyar els seus majors en una vistosa activitat en què els alumnes de les agrupacions federades realitzaren una exhibició de fi de curs de gimnàstica de manteniment.

Son Moix es convertí en una festa plena d'animació, d'alegria i, sobretot, d'esperança. Una esperança social amb la qual es pretén transmetre les inquietuds de les persones grans i que compartiren els representants de la Federació, encapçalats pel seu president, Rafael Socías, com també diferents representants de la Comunitat i de l'Estat, com el ministre de Medi Ambient, Jaume Matas; el batle de Palma, Joan Fageda; la delegada del Govern, Catalina Cirer, o la diputada del PP, Rosa Estaràs, entre altres autoritats.

En el decurs de l'acte Jaume Matas dedicà unes emotives paraules a un col·lectiu de vegades poc considerat per la societat, i assenyalà que «avui més que mai em sent un de vosaltres, per la qual cosa intentaré de tot cor fer tot allò que sigui possible des d'allà on sigui per representar-vos de manera que arribeu a l'alçada que us mereixeu». Una gran desfilada d'associacions encetà l'esdeveniment, en què al llarg del matí es portaren a terme quatre multitudinàries taules de gimnàstica plenes d'energia coordinades pel grup de monitors que durant tot l'any han impartit cursos a les diverses agrupacions d'arreu de l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.