cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Breus

• EXPOSICIONS

Artistes novells Una mostra exhibeix més de 180 obres plàstiques realitzades pels alumnes de batxiller de vuit centres educatius de Palma al Casal Balaguer, convocats pel primer certamen del premi Josep Maria Llompart. A l'exposició, que es pot visitar fins el proper dia 21, es pot apreciar el treball i esforç dels alumnes d'entre 15 a 21 anys amb peces de diversa índole creades als tallers d'Arts Plàstiques dels instituts respectius. Escultura, gravats, pintura, modelatge amb fang, màscares, tapissos, acrílics, dibuixos són les disciplines que abraça aquesta mostra, integrada en molts casos per obres que són la primera experiència per aquests joves artistes en potència. Des l'institut que convoca el premi es vol donar continuïtat a aquesta iniciativa, que pot ajudar els alumnes «a obrir-se camí dins aquest món, fent-se conèixer amb aquesta labor tan digna». DdB.

• LITERATURA

Poesia a Sa Nostra L'escriptor i polifacètic artista Xisco Juan (Palma, 1965), presenta avui a la sala B del Centre Cultural de Sa Nostra el seu darrer treball literari. Es tracta de El baile del escualo, obra publicada per l'editorial Calima, que serà presentada a les vuit del vespre per Francisco Díaz de Castro. DdB.

Adéu a la joventut L'escriptora Soledad Puértolas ha volgut acomiadar la seva pròpia joventut amb el llibre de relats Adiós a las novias, una etapa de la vida que qualificà com «boja» però que malgrat tot «existeix un pòsit d'ella dins de nosaltres». «Eludeixo la paraula maduresa "declarà" perquè no em resulta adequada; el més correcte és parlar de l'edat, que pot o no portar maduresa, perquè l'edat és vida». Els 21 relats són fruit d'una etapa de la seva vida: «Per això el títol apropiat era aquest i els temes que sorgeixen a partir de la sensació del pas del temps».EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.