algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

«Feim un pop vendible i cuidam molt la imatge de cara a una multinacional»

El grup de pop-rock Gehache ha gravat una nova maqueta i preparen el primer disc

Tenen molt clar la música que volen fer: «res alternatiu» sinó un pop vendible. També la imatge que volen donar, perquè «l'estètica és important i nosaltres cuidam molt la nostra imatge de cara a una multinacional. De fet tenim contactes amb una que està interessada», però de moment no volen dir noms. Acaben de gravar una nova maqueta amb quatre temes i del resultat n'estan molt satisfets. Manu (baix i veu), Javi (guitarres i cors), Gonzalo (guitarres i cors) i Leo (bateria), són Gehache, un grup de pop-rock de Palma amb grans inquietuds i tot un nombre de concerts per endavant aquest estiu. S'estan preparant de debò amb el seu local d'assaig i inverteixen moltes d'hores per aconseguir els seus objectius.

La seva intenció és treure al mercat el més aviat possible el seu primer disc. Material, en tenen a bastament, el problema, el de sempre. « Si d'aquí a finals d'any no trobam la discogràfica nosaltres ens ho finançarem», comentava Gonzalo.

Una de les coses que no els agrada gaire és que els comparen amb el grup també mallorquí, La Granja: «Som més joves i guapos», bromejaven, «bé, és normal, tal vegada és perquè hi ha pocs grups aquí que facin pop i a més en castellà. D'aquí suposam que vénen les comparacions», deia Manu. Viernes Noche, Tantos Lunes, Como volver Una i no más, són els quatre nou temes de la que ja és la seva tercera maqueta. «La temàtica és desenfadada, parlam de coses actuals de la joventut, feim les lletres que ens fan il·lusió, algunes són picants, altres porten una mica d'ironia. També hi ha experiències personals. El que volem és sortir una mica de la típica cançó d'amor i desamor», comentava Javi.

Les lletres sempre són en castellà. Respecte de la moda que actualment ven molt de cantar en anglès no hi estan massa d'acord i opinen que «no volem fer-ho perquè con que les lletres ens surten de dins, expressen el que sentim, ho hem de fer en la nostra llengua». Els directes de Gehache són molt canyers. «Diferenciam bastant el que és la maqueta amb un concert, en què ens permetem una mica més de llicència. Sempre interpretam el nostre repertori, de 15 a 20 cançons i en tenim també moltes de guardades per al disc. Treballam molt el que és la instrumentació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.