cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.07°

El muntatge de Romeu i Julieta ja té les cares dels Capuleto i els Montesco

Els actors foren escollits entre una vuitantena de persones per Teatre Educatiu

Romeu i Julieta, el nou muntatge de Teatre Educatiu, ja està en mans del destí. Un destí pel qual s'ha apostat fort amb el pressupòsit d'assegurar no caure presos de la fatalitat i que si repeteix el mateix èxit del darrer muntatge de la companyia, Peter Pan, durà els actors de les Illes per gran part de la geografia espanyola.

Set actors professionals de les Illes encapçalats en el repart per Miquel Àngel Jiménez en el paper de Romeu i de Silvia Sánchez en el de Julieta començaran prest a assatjar aquest clàssic de Shakespeare sota les ordres mestres del director Gonzalo Baz. L'hora temuda i a la vegada esperada no arribarà fins el proper mes d'octubre, en què s'estrenarà a Mallorca aquest drama amorós, un dels més grans de la dramatúrgia universal.

Juntament amb els actors ressenyats, compartiran escenari amb ells Juanma Palacios com a Benvolio, Nabil Canyelles com a Mercuri i Pere Munar en el paper de Tebaldo. Marta Prats serà la dida de Julieta i Adela Ferrer el jove Paris.

Cal esmentar que els personatges secundaris intrepretaran els papers d'altres personatges secundaris. Per representar el violent enfrontament entre els Capuleto i els Montesco, els actors han estat escollits a través d'una prova a la qual es presentaren més d'una vuitantena de persones. A hores d'ara encara és prest per anunciar el desenllaç en esser segons diuen «juguetes en mans del destí».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.