algo de nubes
  • Màx: 18.93°
  • Mín: 9.02°
18°

Brams, el combatiu grup del Berguedà, actua a Felanitx amb un registre més optimista

«El nostre nou missatge se centra a crear un futur sobre les runes del present»

El 1990 nasqué a la comarca catalana del Berguedà el grup Brams. Al darrere de la seva constitució hi havia la neccessitat d'un grup de joves, encapçalats per Francesc Ribera, «Titot», de transmetre un missatge combatiu davant la societat establerta.

Ahir Titot, acompanyat pel trompetista del grup, David Rossell, fou present a l'Illa per oferir un concert acústic a Vilafranca i avui, ja amb tota la formació, actuaran al festival Sònic Rock de Felanitx.

Titot parlà amb Diari de Balears d'aquests deu anys sobre l'escenari i del seu darrer treball, Tot és possible en el qual mostren un caire més optimista per a la societat del futur i es desmarquen de l'acèrrima i devastadora crítica a les institucions de la societat neoliberal per «una nova manera de dir les coses».

Títols com ara Brindis, No se'n fondrà el somni, Moltes gràcies, Aquesta remor que se sent o Aquest món són alguns del temes que s'inclouen en el disc i que es podran escoltar avui a Felanitx. A través d'ells es parla dels mateixos temes que s'inclouen en els treballs precedents però s'obren noves perspectives.

La veu del grup destacà la necessitat d'aquest canvi, que esmenta que «no significa l'obertura d'una nova etapa» sinó que rau en el fet de necessitar obrir un nou horitzont d'esperança. «Després del missatge devastador que hem impulsat en tots els nostres treballs hem cregut necessari completar-lo amb un missatge més optimista que també forma part de la nostra ideologia».

A través d'aquest afirma el líder de Brams que «feim al·lusió a la necessitat de reconstruir un futur sobre les runes del present i que aquesta reconstrucció i el futur és possible».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.