algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
21°

Els infants gaudiren d'un dia europeu

La ciutat fou l'escenari de diferents activitats en la festa escolar per la Unió

El president del Govern balear, Francesc Antich, assistí ahir a la festa escolar organitzada al pavelló de Son Moix de Palma amb motiu del Dia d'Europa, en què mil nins i adolescents de vint centres d'educació participaren a diferents activitats lúdiques sobre l'Europa de les regions.

Envoltat per nombrosos nins que li sol·licitaven autògrafs, Antich va recórrer el recinte, per conèixer la programació a càrrec del Centre Balears Europa, en companyia del director de l'entitat, Francesc Quetglas; el conseller d'Hisenda, Joan Mesquida; la parlamentària balear i exeurodiputada Francisca Bennàssar; i el regidor d'Esports de Palma, Gaspar Oliver.

Francesc Antich féu una crida a favor de la construcció europea als ciutadans de totes les edats, fonamentalment als més joves com a imprescindible futur europeu.

Els escolars gaudiren d'acitvitats diverse a Son Moix i al castell de Bellver, des d'on tingué lloc una simbòlica amollada de globus. Al poliesportiu municipal els nins participaren en un joc de compra en euros, en un concurs de qüestions sobre la realitat de la Unió, en la construcció d'un puzzle gegant per aprendre a ubicar les regions d'Europa o en diferents balls tradicionals.

El recinte acollí també l'exposició dels treballs sobre alguna regió del continent que opten al Premi Europa, al qual s'han presentat tres candidatures mallorquines.

A l'horabaixa el grup OBK protagonitzà un concert al llarg del qual es donaren a conèixer els autors al millor treball que guanyaren un viatge a Brussel·les.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.