nubes dispersas
  • Màx: 18.97°
  • Mín: 13.93°
18°

El rodatge de «Lázaro de Tormes» acaba sense Fernando Fernán Gómez

La pel·lícula de García Sánchez s'estrenarà la propera tardor

La pel·lícula Lázaro de Tormes ha acabat de rodar-se aquests dies, un treball que, des que començà el passat 17 de gener, es veié interromput per l'abandó de Fernando Fernán Gómez en la direcció i interpretació del cec, paper en el qual va ser substituït per José Luis García Sánchez i Paco Rabal. El film, que està previst que arribi a les pantalles de cinema a la tardor, fou un projecte que partí de l'actor Rafael Àlvarez el Brujo "que interpreta Lázaro", i el guió és de Fernán Gómez.

El fil conductor de la pel·lícula és un judici al qual es veu sotmès Lázaro i en el qual ha de demostrar que la seva manera de viure respon a la necessitat d'escapar de la fam que el perseguí durant anys i no al desig de cometre delictes. El film, que també protagonitzen, entre molts altres, Karra Elejalde, Beatriz Rico, Juan Luis Galiardo, Àlvaro de Luna, Franciso Algora o Manuel Alexandre, va disposar d'un pressupost de més de 450 milions de pessetes, i s'ha rodat a Toledo, Talamanca del Jarama, Atienza, Sigüenza i el monestir de Lupiana (Guadalajara).

A més a més de la substitució de Fernando Fernán Gómez, l'equip del rodatge es va trobar amb un altre greu problema, les males condicions climàtiques, de diversos graus sota zero, que hagueren de suportar tècnics, actors i figurants, que aguantaren pacientment el fred, que es deixà notar en alguns primers plans, amb cares encartonades.

Després de vuit dies de feina, el rodatge hagué d'interrompre's quan el passat 25 de gener Fernán Gómez anuncià a l'equip que havia de deixar la direcció i el seu paper per sotmetre's a una intervenció quirúrgica, nomenàs el cineasta José Luis García Sánchez com a substitut al capdavant del rodatge i proposàs Francisco Rabal per encarnar el cec, paper que requeria tan sols quatre o cinc dies de rodatge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.