nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
20°

Proyecta 2000 entrega els premis en una gala al Teatre Municipal

«Lucía en el Medio» obtingué el guardó al millor projecte de curtmetratge

En una gala al Teatre Municipal de Palma, el centre d'art Sa Nau lliurà els premis de la quarta edició del festival internacional de cinema de curtmetratges Proyecta.

El jurat del festival, que s'ha perllongat des de dijous passat, atorgà el premi al millor projecte de curt a la cinta Lucía en el medio, d'Àngel Comas i Victòria de Puigdorfila.

Com a millor curtmetratge en 35 mil·límetres rebé el guardó Islan, d'Irene Joannides i rodat entre l'illa de Xipre i el Canadà; en 16 mil·límetres el premi fou per a Casa Paco, d'Ignacio Nacho; i en súper 8 resultaren guanyadors els curtmetratges de Juan Antonio Dols Pozo i Duemilaeunanotte, de Rolf Mandolesi.

Pel que fa als actors, el premi a la millor actriu fou per a Mònica Cervera, protagonista d'Hongos i que fou recollit per la protagonista d'El Mar Antònia Torrens. Mentre que el guardó al millor actor fou per a Harkaitz Cano per la seva interpretació a Unicornio.

El guardó al millor guió recaigué en Lola Mayo i Javier Rebollo per El equipaje abierto. Després de l'entrega de premis, Miquel Ramon, director del festival, afirmà a Diari de Balears l'èxit d'aquesta nova edició, principalment pel fet de la gran participació de curts internacionals, gairebé la meitat amb 23 cintes, com també pel bon ambient i la gran acollida de públic amb què s'ha desenvolupat el festival d'enguany.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.