algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

A la recerca de futures estrelles de l'escena

El director teatral Lionel Spycher realitzà un càsting al Teatre Principal per a la seva obra «9 mm»

És la primera vegada que Cati Isern i Pere Pau Sancho, de 19 anys, es presenten a un càsting. Una experiència de la qual pocs en poden treure profit professional, ja que la posada en escena d'aquest tipus d'audicions està carregada de nervis i de tensió per part dels actors, que en general no es relaxen fins que no finalitza la interpretació.

Com a dos amateurs més, Cati i Pere Pau acudiren ahir al Teatre Principal de Palma, on es duia a terme un càsting teatral a la recerca dels protagonistes de l'obra 9 mm, de l'autor teatral francès Lionel Spycher, que s'estrenarà en el Festival de Sitges. Un nou esdeveniment a la ciutat que ha estat possible per l'acord establert entre la Direcció General de Cultura i l'organització del Festival dins del programa de Projecció Exterior de la Cultura de les Illes.

«És la primera iniciativa d'aquesta categoria que es realitza a Palma; s'hi havien fet càstings de cinema, però mai no de teatre. L'objectiu és donar més opcions als actors de les Illes», exposà Joan Arrom, delegat de la Direcció General de Cultura.

Un jove però experimentat Spycher actuà de director de càsting per al seu segon muntatge, en el decurs de dues sessions programades de 12 a 14 hores del matí i de 15 a 18.30 hores de l'horabaixa. «Cerc cinc actors que interpretin dues dones i tres homes a través d'una audició en què es treballa sobre el text de l'obra», explicà Spycher.

Devers 22 parelles d'actors, professionals i amateurs, acudiren a la cita amb el desig de ser escollits per interpretar un dels personatges de la representació. Els nervis s'apoderen de la mateixa manera dels assistents mentre esperen el seu torn. I és que en un espai màxim de 15 minuts es juguen l'accés a allò que pot ser la seva llançadora artística.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.