cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

Una gernació prengué el carrer a Son Ferriol

La Fira Agrícola i Ramadera i la d'animals de caça fou un èxit tant en assistència com en qualitat

No hi va haver cap contratemps de darrera hora. El sol, encara que feble, va acompanyar durant tota la jornada. La Fira Agrícola i Ramadera i la Fira d'animals de caça de Son Ferriol va ser un gran èxit. Milers de persones aprofitaren el dia festiu per fer una passejada pel recinte i gaudir de la gran varietat que enguany s'oferia.

A les 11 hores, la batlessa en funcions, Carme Feliu i la delegada del Govern, Catalina Cirer, acompanayts dels regidors d'Esports Gaspar Oliver i del d'Educació i Joventut, Jordi Llabrés, tallaren la cinta per inaugurar oficialment la VIII edició.

A continuació va tenir lloc una amollada de coloms, una exhibició de ponis i de la Policia Muntada. Hi havia al recinte firal un mercat tradicional pagès i els assistents pogueren firar tota classe d'objectes, des de l'artesania fins a plantes i útils agraris. També pogueren observar com es feia la tosa d'ovelles i munyir cabres, concurs de caderneres, concurs de belleses de cans i un concurs morfològic de cabres i ovelles, així com participar a una marató fotogràfica. Els amants dels animals varen gaudir de debò amb la gran exhibició tant d'espècies autòctones com exòtiques, com per exemple aviram, coloms, aus, porc negre, bous...

A l'horabaixa la festa continuà amb més activitats. Així, els més petits pogueren fer una colcada amb ponis, una cosa que sempre els fa molta il·lusió. A les 17 hores hi va haver una demostració i colcada de motos i, una mica més tard, una festa infantil amb les actuacions dels grups Pirulí i Tofolets.

També els balladors varen trobar el seu espai a la Fira, ja que a partir de les 19.30 hores va començar una exhibició de ball a càrrec de l'Escola Ball de Revetlla, seguida d'una demostració de ball de saló de competició. Després tothom que va voler va poder demostrar les seves qualitats artístiques amb l'actuació musical d'UNS.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.