cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Breus

• Kate Moss

Hospitalitzada La model britànica Kate Moss va ser hospitalitzada ahir a la nit a Londres després de patir un desmai relacionat amb una afecció renal que pateix, segons publica en la seva pàgina d'internet el diari britànic The Mirror. La jove, de 26 anys, en un altre temps imatge de la firma nord-americana Calvin Klein, va ser ingressada «en una exclusiva clínica privada amb forts dolors abdominals», segons el diari. E. P.

• Òscar

Expectació Tot està ja llest a Los Angeles perquè el mític auditori Shrine aculli un any més la celebració de la cerimònia anual d'entrega dels Òscar, que enguany s'enfronta a la seva 72a edició amb el problema que va suposar la pèrdua de les estatuetes. L'actor Billy Crystal tornarà a fer gala de la seva simpatia i els seu humor. Així mateix, Warren Beatty rebrà el premi Irving Thalberg per la seva producció, i Andrej Wajda, l'Òscar honorífic a tota la seva carrera. OTR.

• Bon Jovi

Nou disc Cinc anys han passat des del darrer àlbum de la banda de rock Bon Jovi. Durant aquest temps només hi ha hagut rumors de la seva dissolució, cosa que varen desmentir ahir amb la presentació d'un nou disc, Crush, i una gira mundial que inclou Espanya. El cantant Jon Bon Jovi ha explicat que en la carrera d'un artista és necessari desenvolupar-se individualment i no permetre's caure en un cicle disc-tour-disc-tour. AGENCIES.

• Els Gossos

Disc en castellà El quartet català Gossos edita dilluns el seu primer àlbum en castellà, De viaje, un disc que continua la seva línia de folk-rock acústic i vocal. Conscients que canviar d'idioma és sempre un risc, el guitarrista Natxo Tarrés va comentar que no tenen la intenció de quedar-se exclusivament amb aquesta llengua. EFE.

• Thalia

«Arrasando» La cantant mexicana Thalia treu el seu darrer treball la pròxima setmana. En el disc Arrasando l'artista s'estrena com a compositora. Thalia creu que els tres anys que ha durat el treball han valgut la pena. AGÈNCIES.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.