cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Michael Douglas va obrir ahir les portes del centre Costa Nord al món de la cultura

Un ampli nombre de representants, artistes i literats va visitar les instal·lacions

Michael Douglas va obrir ahir migdia les portes de Costa Nord al món de la cultura. La cita era a les 12.00 hores. A poc a poc, el centre més damunt full dels darrers dies, s'anava omplint de gent i l'actor i productor de cinema no va fer esperar els seus convidats. Puntual i somrient arribava Douglas amb les ulleres de sol i vestit esportiu tal com se l'ha pogut veure els darrers dies. Una multitud de gent s'havia acumulat al pati esperant l'amfitrió. Acte seguit va començar la visita per les diferents instal·lacions del recinte.

Una gran representació de la societat i del món de la cultura va poder delectar-se amb l'ambiciós centre dissenyat per l'arquitecte Dani Freixas en el qual Douglas hi ha vessat molta il·lusió. Així, pintors com Coll Bardolet, Maria Carbonero, Pep Llambies, Nicolau Forteza, Rafa Forteza, Dolors Sampol, Lourdes Sampol, Nils Burwitz. També els galeristes: Maneu, Bernat Rabassa, Pep Pinya, Joan Guaita i la crítica d'art Cristina Ros conegueren el recinte.

Així mateix, assistiren a l'acte el director de la fundació Miró Aurelio Torrente, el de l'Auditòrium, Rafel Ferragut, del Teatre Principal, Pere Noguera, la directora de publicitat i vendes del grup Serra Carme Serra i la directora de medis audiovisuals del grup Serra Paula Serra.

El món de la literatura també hi fou present. Així, es passejaren per Costa Nord els escriptors Ferran Aguiló, Gabriel Janer Manila, Miquel Segura, entre altres, L'escultor Jaume Mir i la ceramista Amelia Garcia. Hi havia així mateix el president de l'OCB, Toni Mir, la batlessa en funcions de l'Ajuntament de Palma, Carme Feliu, l'escriptor i advocat Josep Melià, el musicòleg, Pere Esterilch, el director del grup de Teatre de l'ONCE Sa Boira, Bernat Pujol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.