algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

La revista Life suspèn la periodicitat mensual perquè no pot fer front al cost

A partir del mes de maig sols s'editarà amb motiu d'esdeveniments especials

La revista Life, de la qual els reporters gràfics han registrat durant més de seixanta anys alguns dels successos més importants dels Estats Units, abandona a partir del proper mes de maig el seu format mensual.

La revista nasqué el mes de novembre de 1936 com una idea del seu fundador, Henry Luce, que visualitzà un creatiu ús per a l'acabada d'inventar càmera portàtil de 35 mil·límetres.

Life, que va iniciar la fotocomposició, continuarà entregant les seves edicions periòdicament per registrar esdeveniments històrics de caire especial.

Així mateix, també mantindrà les publicacions que estan sota el seu nom.
La revista, publicada per la unitat Time Inc., de Time Warner, va ser setmanal fins l'any 1972. Després es publicà periòdicament fins el 1978, en què adoptà el format mensual que ha mantingut fins ara.

«Life és una valuosa i honrosa franquícia. Però a pesar dels excepcionals esforços d'un nombre de publicistes i editors, la publicació, mes a mes, com una revista d'interès general, no es pot sostenir», afirmaren en una declaració conjunta el president de Time Inc, Don Logan, i l'editor en cap de Life, Norman Pearlstine. El mundialment famós logo de la revista, amb lletres blanques formant la paraula LIFE sobre un fons vermell, fou superposat a moltes imatges que marcaren la consciència col·lectiva dels Estats Units.

Una de les edicions més famoses va ser la de l'agost de 1969, en la qual, en una entrega especial titulada «A la Lluna i de retorn», s'oferia la fotografia del comandant de l'Apolo 11, Neil Armstrong, que apareixia amb la seva vestimenta espacial davant la càmera, amb el misteriós paisatge lunar de color gris i negre com a fons.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.