algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

«Les dones tenim ara l'oportunitat de mostrar el fruit de molts anys de feina»

Rosa Maria Grau, de Color Dansa Espanyola, du avui a Sa Màniga «Arran de Terra»

«La nostra companyia té el seu propi estil. Cada obra té la seva pròpia personalitat i la línia que les uneix a totes és el flamenc, però mai cap dels nostres espectacles no és igual. El que presentam a Sa Màniga demà "avui per al lector" parteix de vuit personatges sotmesos a la pressió d'una circumstància que els és aliena. Hi ha a fora, imaginàriament, una guerra. A través del moviment els personatges expressen els records, les vivències, els sentiments i les sensacions». Així parlava Rosa Maria Grau, la directora artística i la coreògrafa d'Arran de Terra, l'espectacle que avui a les 21.30 hores s'estrena a l'auditòrium de Sa Màniga de Cala Millor, a càrrec de la companyia Color Dansa Espanyola.

«La música és creada especialment per a l'espectacle i és original de Marc Grau, utilitzam el llenguatge del moviment flamenc, però hi ha alguns temes cantats per Gómez de Jerez. També hi prenen part músiques d'Albert Pla, Carles Banavent, Mayte Martín i una petita peça de Vivaldi», afegia Rosa Maria Grau.

Una de les coreografies de l'espectacle La dansa del silenci va rebre el Premi Ricard Moragas de 1996 de la Diputació de Barcelona. En l'espectacle Arran de terra intervenen vuit ballarines. «Consider que en el món de les arts és un bon moment per a les dones, ja que ara tenen l'oportunitat de mostrar el fruit de molts anys de feina».

Color Dansa Espanyola va néixer en el 94 amb la intenció d'arribar a un públic divers allunyat d'estancaments i ortodòxies, on s'utilitzen tots els elements de l'espectacle i de la dansa a favor d'un concepte global. «Els espectacles de Color mesclen esquemes tradicionals de la dansa espanyola amb nous de procedència múltiple. Ara hem estrenat un nou espectacle que res no té a veure amb Arran de Terra», afegia Grau.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.