cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
24°

La creativitat dels escolars queda ben reflectida en imatges al Casal Solleric

Inaugurada la mostra dels treballs de la Marató Fotogràfica amb l'entrega dels premis

El Casal Solleric va ser envaït ahir per una multitud. Nins i nines volien veure el fruit del seu treball penjat a les parets i mostrar-lo orgullosos als seus pares i companys. «Mira, aquesta és la meva fotografia!», «A que m'ha quedat bé?». Aquests eren alguns dels comentaris que es podien sentir a la inauguració de l'exposició de la V Marató Fotogràfica Escolar, en la qual han participat 700 joves d'edats compreses entre els 8 i els 25 anys de 20 centres d'ensenyança de Palma i dos de Marratxí. Una mostra coordinada per Betacolor i patrocinada per la regidoria d'Educació i Joventut de l'Ajuntament de Palma.

Ahir al matí els al·lots varen gaudir d'un dia de festa. Era per a ells un acte molt important i tots estaven molt il·lusionats, hi hagués o no guardó. El fet que les seves fotos estiguessin a la vista de tothom ja els bastava.

Passades les 11.00 es va fer l'entrega dels premis de la V Marató, dotze guardonats distribuïts en tres categories de quatre premis cadascuna que van des de les 25.000 pessetes, i els accèssits, de 10.000 i 5.000, respectivament. L'acte gaudí de la presència de la regidora de Consum i Comerç, Lis Riera, que destaca que l'Ajuntament aposta per aquesta activitat escolar per donar l'oportunitat als més joves d'introduir-se en la fotografia i practicar una faceta tan destacada com aquesta. Alguns estaven tan entusiasmats que ja parlaven de dedicar-s'hi quan fossin «grans».

En els treballs, unes 600 fotos que s'han fet durant deu dies, es pot veure la creativitat i el bon quefer dels al·lots, com si fossin professionals. Les imatges s'exposen a la planta baixa del Solleric. Els guardonats en les diferents categories han estat: Arantxa Boyero, Esther Perelló, Irene Tur, Cristina Blanes, Ana María Ruiz Cordero, Laura Albertí, Mercè Mercadal, Arantxa Vivar, Laura Tortella, Eugenio Posada, i Ana Pardo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.