cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
18°

Rubianes: «La vida d'un còmic és tràgica»

L'actor presentarà a l'Auditòrium de Palma els 3 i 4 d'abril les sàtires del seu darrer espectacle

58280
Rubianes va explicar ahir a Palma en què consisteix el seu espectacle. | P. B.

«La vida d'un còmic és tràgica, tu fas riure els altres, però a tu qui pestes et fa riure?». D'aquesta manera Pepe Rubianes veu la seva vida i és aquest el motiu pel qual només es relaciona amb altres còmics perquè amb ells s'ho passa bé. «La gent a vegades no comprèn que quan baixa de l'escenari no té perquè ser un persona divertida, em passen les mateixes tragèdies que a qualsevol persona».

L'actor és a Mallorca arran de la representació de Rubianes solamente al Teatre Municipal de Manacor, espectacle que tornarà els pròxims dies 3 i 4 d'abril a l'Auditòrium de Palma. Aquesta obra en clau d'humor està composta, segons l'artista, «per un poc de poesia, d'amargor, de mala llet i de tot menys optimisme».
El còmic presenta dos grans esquetxs; un en el qual parla del fadrinatge, amb el qual s'identifica, i l'altre que exposa diversos tipus de públic. Cada una de les dues parts li serveixen per desenvolupar diverses històries en les quals fica les situacions cómiques i la seva facilitat gestual.

Malgrat les 600 representacions de l'obra, Rubianes va afirmar que no està cansat. Segons l'actor còmic, com li agrada qualificar-se: «l'avantatge de fer monòlegs i treballar sol és que es pot innovar i modificar els texts a voluntat».

A més a més, Rubianes aconsegueix una complicitat amb el públic que ha anat treballant al llarg dels anys, cosa que li ha servit per anar millorant els seu monòlegs.

L'espectacle Rubianes Solamente és una recopilació dels nous esquetxs que el còmic va anar introduint dins la seva obra anterior. Pepe Rubianes diu que el que ofereix és «una representació viva, és a dir, es va modificant i adaptant al públic».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.