algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Endinsar-se en la vida de les espècies de l'Illa a través de l'objectiu d'una càmera

La sèrie documental «La nostra fauna» de Jaume Perelló es presentà ahir a Palma

78928
El director de la sèrie, Jaume Perelló, el primer per la dreta. | J. Morey.

Endinsar-se i donar a conèixer al públic el salvatge món de la fauna de la nostra Illa. Aquest és el propòsit de la realització de La nostra fauna, la sèrie documental que es va presentar ahir al Consell de Mallorca a càrrec de la presidenta Maria Antònia Munar.

Sota la direcció de Jaume Perelló, a La nostra fauna, estructurada en dotze capítols, s'hi exposa un recull de les espècies animals més importants que hi ha a Mallorca, com ocells, mamífers, rèptils i peixos, mitjançant un document d'una alta professionalitat audiovisual.

El desenvolupament de la sèrie "amb un pressupost de quasi 10 milions de pessetes", es va produir de manera progressiva, ja que en primer lloc el Consell va donar suport a l'enregistrament d'un sol vídeo, però vista la gran qualitat d'aquest es va aprovar dur a terme tota una sèrie de televisió.

Des de llavors, ara fa un any que un equip de més de 10 persones del mitjà audiovisual i sota les imprescindibles recomanacions del biòleg Pere J. Garcies i l'ornitòleg Joan Mario Rebassa, començaren a filmar la producció.

La nostra fauna, en la qual han col·laborat moltes entitats, entre elles el Grup Serra, es tracta d'una recopilació inèdita, ja que fins ara mai no s'havia fet un enregistrament de caire professional de les principals espècies animals de l'Illa. A més, l'equip ha seguit una línia de màxim rigor científic, però sense oblidar l'adaptació del guió per a la comprensió dels espectadors perquè sigui a l'abast de tothom.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.