nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.64°

Blair atura la publicació de les memòries d'una excangur dels seus fills

El primer ministre britànic, Tony Blair, bloquejà la publicació en la premsa d'unes memòries de l'excangur de la família, Rosalind Marks, en les quals es relaten minuciosament detalls de la vida familiar.

Part de les memòries apareixien publicades en la primera edició de The Mail On Sunday, però els advocats del primer ministre obligaren el diari a retirar la informació de les edicions següents, després d'obtenir un interdicte judicial.

Els extractes que publicava el rotatiu incloïen detalls confidencials sobre els quatre anys en què Marks treballà en la família Blair, i durant els quals el Partit Laborista passà de l'oposició al Govern.

A més de descripcions detallades sobre la vida de la família, s'hi incloïen comentaris sobre diversos ministres. L'ordre judicial prohibeix a l'editorial propietària del periòdic, Associated Newspapers, «imprimir, publicar o donar a conèixer cap informació provinent, directament o indirecta», de Marks.

L'excangur, de 30 anys, afirmà que la publicació es fa ver sense el seu consentiment. Però la direcció del diari ho nega de forma rotunda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.