algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

«L'objectiu és potenciar, difondre i situar en un lloc destacat la Simfònica»

El nou gerent de l'orquestra, Carles Rubio, disposa d'un pressupost de 550 milions

«Una orquestra no canvia d'un dia per l'altre. La Simfònica de les Balears té moltes coses bones i s'han d'aprofitar. El meu objectiu serà potenciar, difondre, donar-li ressò i situar-la en un lloc destacat que pugui servir de referència a altres orquestres. Estic molt il·lusionat amb aquesta tasca». Així parlava el nou gerent de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Carles Rubio, que fou elegit d'entre 33 candidats per concurs públic.

Rubio té una llarga experiència en aquest camp. El director general de Cultura, Pere Muñoz justificava així l'elecció de la comissió. «Consideràvem que era el més adient per una sèrie de motius. Fins ara havia estat gerent de l'Orquestra de Castella-Lleó que quan es va crear tenia característiques similars a la de Balears i ara està molt ben considerada. Necessitàvem un gir i crec que podrem aconseguir que la nostra orquestra tingui un gran pes».

Rubio disposarà d'un pressupost de 550 milions de pessetes per a les activitats de la Simfònica. «De moment estic adquirint una visió panoràmica. Només fa tres setmanes que som aquí i he volgut tenir una presa de contacte amb els músics. Ara hi ha una sèrie de places vacants. El que ens interessa és una major difusió de l'orquestra ja que no és coneguda en la mesura que es mereix i també fer una programació atractiva i oferir concerts a diferents pobles i també a les altres illes així com donar-li una projecció exterior», explicava.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.