algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Loiselane llança el primer disc, «Stand by for transmission», amb so de directe

Després de la seva constitució l'any 1997, el grup de rock mallorquí Loiselane ha editat el seu primer treball discogràfic Stand by for transmission al qual s'oferten onze dels seus temes més coneguts pel públic.

«Overdrive», és el primer dels que s'oferten amb un directe que defineix perfectament el so del grup. Amb aquest tema també destaquen Blind, Going back to 1999, Nacked eyes o I see stars in a submarine, entre d'altres.

La formació, liderada per Amanda Z. Wray, coneguda artísticament com Zoila, destaca pel seu rock contundent i el seu so contrasta amb l'excel·lent veu de la seva vocalista. D'ella es diu que «és capaç tant de repinyar el pavelló auditiu de l'oient com de ser dolça com la mel».

Tot i el predomini del rock han sabut evolucionar cap a la música electrònica, enriquida algunes vegades amb aparells de mescles. El Hip Hop, el pop i el dance són també alguns dels corrents musicals que també tenen ressò en el seu treball.

En directe, el grup sona amb desvergonyida brillantesa, treballen contundentment les bases de caire rítmic i donen molta agressivitat a les guitarres.

A això, s'afegeix en les seves actuacions en directe una excel·lent escenografia i un cuidat disseny d'il·luminació que delaten que el grup s'ha forjat sobre els escenaris. Des de la incorporació d'Amanda Wray, la carrera d'aquest grup sempre ha seguit una trajectòria ascendent i guanyaren el 1998 el festival Pop-Rock de Palma, entre d'altres distincions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.