algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

«La metamorfosi» de Tolo Crespí a la moda

El mallorquí presenta el 19 de setembre la col·lecció a la passarel·la Gaudí de Barcelona

86432
La col·lecció és una mescla de teixits naturals i sintètics.

Triomfar en el món de la moda és avui en dia una mica difícil. Es necessiten una sèrie de requisits com frescor, dinamisme, maneres diferents d'analitzar i de veure el vestir i, sobretot, molta constància. Característiques que reuneix un dissenyador mallorquí, Tolo Crespí, que té tot al seu favor per poder fer-se un nom i situar-se entre els grans. Ara serà la seva prova de foc, tindrà una gran oportunitat per deixar petjada. El proper dia 19 de setembre presentarà en solitari, a la passarel·la Gaudí de Barcelona, dins la Fira, la seva col·lecció primavera-estiu de l'any 2000.

Tolo Crespí és molt enfeinat, aquests dies, preparant els models i ultimant-ne els detalls. I es troba una mica nerviós, però és natural, l'espera allà la crítica; el públic és una passa molt important. Ha batejat la seva col·lecció amb el nom de Metamorfosi. «He elegit aquest nom perquè per mi aquesta sortida significa un gran canvi i també la culminació de la feina que he estat realitzant aquests anys», comentava Tolo Crespí.

Metamorfosi parteix d'una mescla de teixits naturals i sintètics, combinacions de teixits rústics o brodats de metall combinat amb altres de més sofisticats com els organdís de seda. Els colors que marcaran la moda del 2000 seran els caquis, grocs, taronges, granats i gris color de pedra.

El canvi de mil·lenni en el món de la moda de Tolo Crespí serà molt subtil: «Brodats amb fusta i mesclats amb acer, i també molt rústic. És un vestuari senzill, minimalista, amb una gran riquesa de volum». Quant a les formes, hi predomina el llarg evasé i abrics amb molt de volum. Es mostraran a la passarel·la Gaudí 60 peces diferents. Encara n'està preparant l'escenografia i afirma que serà molt senzilla. Les bosses seran de Lorenzo Coll i el calçat, de Yanko, col·leccions creades també per a l'ocasió. «Som partidari d'una moda que es pugui dur, són peces que es poden lluir al carrer», digué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.