cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

Es va omplir la Macarena de Felanitx a la tradicional vedellada de Sant Agustí

MIGUEL GOMIS. Felanitx.
En el transcurs de l'horabaixa d'ahir se celebrà a la Macarena de Felanitx la tradicional vedellada de les festes de Sant Agustí. En aquesta jornada es va omplir la plaça per veure l'actuació dels vedellers Raúl Cuadrado, (morat i or), mamballetes i silenci; Luis Rubias (bordeus i or), dues orelles i coa benèvoles i mamballetes; i Sánchez Mora (verd poma i or), dues orelles i coa benèvoles i dues orelles. Es varen torejar cinc vedells de Juan Francisco García Martín, que resultaren bons, a excepció del quart, que era mans i el cinquè, de Pedro Fumado, mans i amb geni.

Raúl Cuadrado saludà el primer amb veròniques, amb la muleta començà a doblegar-se per continuar amb la dreta. El va matar de dues punxades, estocada baixa i a darrere i mitja baixa. Amb el quart no va poder fer res. Amb la muleta a les mans l'animal no es va moure i al principi de la feina de muleta el vedell, mans i sense raça, es va jeure i va haver de ser apuntillat.

Luis Rubias no es va acoblar a la capa en el seu primer vedell. Amb la franel·la realitzà una feina basada en la mà dreta, templant i torejant a poc a poc. Amb l'esquerra, el vedell es quedava curt. Acabà amb l'animal de punxada i estocada. En el cinquè el saludà amb la capa. Amb la vermella estigué volenterós i hagué de realitzar la tasca en els terrenys de dintre, ja que l'animal es va fer enrere. Abans d'entrar a matar fou trepitjat aquest jove vedeller. Acabà amb el seu enemic de dues punxades i mitja.

Sánchez Mora es va estirar a la verònica en el seu primer. La seva tasca amb els enganys baixà de qualitat i va pegar moltes muletades sense ton ni son. El va matar d'estocada i descabdell. Aquest verdeller realitzà el millor toreig de l'horabaixa en el que tancava la plaça. Feu muletades de gran qualitat amb templament en una feina variada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.