lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

La prestigiosa soprano Ainhoa Arteta ofereix aquest vespre un recital a l'Auditòrium

«La meva veu és un do de Déu i he de conduir aquesta sort per ajudar els altres»

«La meva veu i el meu talent són un do de Déu i, per tant, és una obligació per la meva part col·laborar en obres benèfiques i canalitzar tota aquesta sort a poder ajudar els altres». Així parlava la prima dona Ainhoa Arteta, que avui a les 22 hores oferirà un recital a l'Auditòrium acompanyada, al piano, d'Alejandro Zabala. Ainhoa Arteta va declarar que estava molt compromesa amb les causes socials i humanitàries. «Estic molt contenta d'actuar a Mallorca, em feia una gran il·lusió. El motiu que sigui aquí és doble: d'una banda, oferir el recital a l'Auditòrium i de l'altra, havia de cantar en una festa privada que se celebrava aquí i els fons de la qual eren destinats a l'Hospital de Maternitat de la Tolerància d'Israel. El recital s'ha suspès per una desgràcia familiar, però en qualsevol moment estic disposada a col·laborar-hi».

El recital que oferirà anit a l'Auditòrium és el que ha oferit aquest estiu en diverses ciutats espanyoles. La primera part és renaixentista amb peces, entre d'altres, d'Scarlati i Pergolesi i cançons franceses, i la segona part, amb un repertori espanyol del segle XX, Granados, Turina.

Arteta explicà que té una gran amistat amb el baríton menorquí Joan Pons, amb qui oferí un recital enguany a Andorra. Entre els seus projectes està continuar oferint recitals i la seva formació als Estats Units: «Tenc molta cura de tot el que fa referència a la meva preparació. Ara estaré 25 dies reclosa als EUA estudiant». Té compromisos a Washington, al Metropolitan de Nova York, Buenos Aires, Cincinatti, San Francisco, Royal Opera Covent Garden, París Amsterdam i altres entitats espanyoles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.