algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Breus

• Exposició

Miguel Río Branco La Fundació «la Caixa» acollirà l'exposició fotogràfica de l'artista brasiler Miguel Río Branco. L'exposició mostrarà vuit treballs, entre fotografies i instal·lacions. En concret, es tracta de Blue Tango, Petites reflexions sobre una certa bestialitat, entre altres. Miquel Río Branco, desenvolupa el seu treball a través del cinema, la pintura, la fotografia i de les instal·lacions.E.P.

• Literatura

Llibres més venuts A la llista de llibres més venuts en català d'El Corte Inglés, a la darrera setmana, continua al capdavant Lola de Maria de la Pau Janer, seguit de Memòries d'una Geisha d'Arthur Golden, Camins de Terra d'Antònia Ordines Marí, El desert d'amon. Alexandros, de Valerio M. Manfredi i El templer i l'arquitecte de Pere Morey, entre altres. DdB.

Premi Goethe El membre de la Reial Acadèmia Espanyola, Julián Marías, parlà a Francfort de «Cervantes a la fi del mil·lenni» amb motiu de la concessió del Premi Goethe, que va rebre l'escriptor alemany Siegfried Lenz.EFE.

Antologia crítica La professora de la Universitat de Sevilla, María Teresa Pérez, ha publicat una antologia crítica dels contes del peruà Julio Ramón Ribeyro, de qui ha dit que encara que «exclòs de la festada del boom i altres empreses sorolloses», es distigí per arribar a una «rara perfecció» en el relat curt.EFE.

• Universitat

Cursos d'estiu La Universitat de Valladolid dedicarà un dels seus cursos d'estiu a la polèmica sobre «L'ensenyament de les humanitats al canvi de segle», curs que dirigirà Manuel Cruz, catedràtic de Filosofia Contemporània de la Universitat de Barcelona.E.P.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.