cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Un Rock'n'Rostoll per salvar Son Bacs

La nit de música rural de Maria que té lloc dissabte arriba a la cinquena edició

Rock'n'Rostoll torna, per cinquena vegada, a Maria de la Salut. Serà aquest dissabte quan els joves aficionats a la música tindran l'oportunitat de gaudir d'una gran bauxa musical amb més diversitat d'estils musicals en el quilòmetre 2 de la carretera de Muro. Però la festa no només té un objectiu lúdic, els seus organitzadors han volgut fer una jornada reivindicativa. Rock'n Rostoll per salvar Son Bacs pretén ser un crit d'alerta a la contaminació de la bossa d'aigua amb la qual la gent de la zona regava els camps. I és que l'activitat agrícola és primordial a la zona.

Aquest pic s'hi ha previst l'actuació de cinc grups arrelats a l'Illa: l'exhuberant música de Lois Lane, guanyador del Pop-Rock de Palma 1998; Raïbel, amb reagge-rai de la cultura veïna del sud de Mallorca, Algèria; Dawholeenchilada, que actuà com a teloner de Molotov a Inca; Nun, quarts finalistes a la mostra Art Jove de Palma de 1999, i Crosstown Traffic, veterans del Rock'n'Rostoll que ofereixen rock'n'blues dels anys 60-70.

La festa, que tindrà més protagonistes, s'iniciarà devers les vuit del vespre amb una trobada de timbalers, malabaristes i músics de carrer a la qual els organitzadors conviden tothom que soni un instrument que no necessiti electricitat.

Després serà el cantautor Tomeu Quetgles qui començarà el torn de les actuacions musicals. Kingonort oferirà després hip-hop des de Manacor. En aquesta jornada lúdico-festiva-musical hi haurà una mica de tot, però sobretot, oferirà l'oportunitat de gaudir d'una jornada de gresca diferent. En el concert, el plat fort de la trobada, actuaran els cinc grups convidats. Començarà a les 23 hores i cada grup actuarà, més o manco, durant una hora, per la qual cosa es preveu que es perllongui fins a les 6 de la matinada. Tota una marató de música. Mentrestant, fruit de l'experiència d'altres anys, per a la gent que es vulgui relaxar i refrescar una mica, entre actuació i actuació s'habilitarà un espai, el safareig Chill-out. No tothom pot seguir cinc hores de música rock.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.