algo de nubes
  • Màx: 20.18°
  • Mín: 12.82°
20°

Devuit mil persones sucumbeixen al primer cap de setmana d'«amenaça»

La pel·lícula, que ahir també esperava multituds, ha batut el rècord de «Titanic»

L'èxit no ha sorprès ningú, però no per això ha perdut espectacularitat. I és que La amenaza fantasma, el primer lliurament de la nova trilogia de La guerra de les galàxies, ha batut tots els rècords en el primer cap de setmana d'exhibició a Palma. Segons informaren ahir els responsables de les sales cinematogràfiques de la ciutat, des de divendres i fins diumenge s'han deixat seduir per la darrera producció de George Lucas devuit mil persones. Tot un rècord no superat ni per la mateixa Titanic.

«És l'èxit que ens esperàvem», comentà Joan Salas (Augusta), qui destacà la gran quantitat de còpies i sales que projecten les noves aventures estel·lars. «Hi ha vuit sales i sis còpies al mateix temps, és moltíssim», apuntà l'exhibidor. En aquest sentit, el responsable dels Multicines Chaplin, Joan Olives, va voler destacar que tot i l'èxit de públic, hi ha entrades a bastament per a tothom. «S'ha d'acabar un poc amb la psicosi. Hi ha molta gent que no va al cinema pensant que no hi trobarà lloc i s'ha de pensar que en cada sessió hi ha 3.500 localitats disponibles. I això és moltíssim!», comentà Olives. El responsable dels Chaplin afegí: «Tot i aconseguir aquestes xifres durant el cap de setmana, sempre hi ha hagut lloc. No hi ha problema». Olives també es mostrà molt satisfet per l'èxit de la venda anticipada d'entrades numerades. En tot el cap de setmana, i seguint aquest sistema innovador, se'n vengueren dues mil.

Així, doncs, La amenaza fantasma ha entrat per la porta gran. Una tendència que si dissabte al vespre es va veure returada per mor del partit del Reial Mallorca, ahir, amb els preus especials del dia de l'espectador, aconseguí noves xifres espectaculars. Els exhibidors calculaven que hi passarien, només ahir, nou mil persones més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.