algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El món a l'inrevés

Els desset regidors de Felanitx han acceptat el joc fotogràfic de Mateu Bennàssar i Gori Vicens

63038
Aquest dimonió cucarell de segur que vol fer molta feina a l'infern municipal.

Els tamarells n'és el culpable. Mateu Bennàssar i Gori Vicens tenen en comú la nacionalitat "felanitxera", l'ofici "fotògrafs" i les begudes que els serveix Tòfol "d'Els Tamarells. Fa un parell de setmanes varen pensar que n'havien de fer alguna de sonada per Sant Agustí. Però la feta, que avui es destaparà a la plaça de la Font, just després del pregó, no la protagonitzaran ells, sinó els dessets regidors de l'Ajuntament, que s'han posat a les ordres dels dos maniàtics de la fotografia per exhibir-se amb un aspecte del tot insòlit en la mostra 17 retgiradors 17.

I és que veure el batle Miquel Riera vestit de pintor (de parets); el tinent de batle Miquel Julià, de dimonió cucarell amb forca i tot; i la cap d'oposició Catalina Soler, de pistolera i disposada a atacar en qualsevol moment, només és una petita mostra del que han tramat les 'maquiavèliques' ments de Bennàssar i Vicens.

Aquests dos artistes no se'n poden avenir de la bona disposició que han trobat entre els polítics municipals: «Primer vàrem parlar amb els caps de cada grup, que acceptaren el repte. Nosaltres vàrem idear desset situacions i elegírem, a l'atzar, els seus protagonistes. Quan citàvem els polítics venien sense saber què passaria, a quina situació s'enfrontarien. No hi va haver cap petit comentari. S'han 'enrollat' molt bé», asseguren ambdós.

Entre les fotografies, gairebé totes de metre per metre hi ha color i blanc i negre; estudi i exterior... «no totes havien de ser iguals», assegura Vicens. Un únic personatge sense butaca a la sala de plens roba un poc de protagonisme a Jaume Binimelis. Es tracta del barber Maraons, que 'rapa' el poc pèl que sempre llueix el líder del PSM.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.