cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.73°

Mor als 68 anys d'un accident el pintor i interiorista Xavier Regàs

Xavier Regàs i Pagès, pintor i interiorista, nascut a Barcelona el 1931, fill del comediògraf Xavier Regàs i germà de l'escriptora Rosa Regàs, va morir el 17 d'agost, víctima d'un accident, segons s'informà ahir. Regàs va treballar com a decorador i dissenyador durant les dècades dels 60, 70 i 80 i va realitzar més de 150 projectes d'interiorisme, especialment a les ciutats de Madrid i Barcelona.

Entre els projectes realitzats per Regàs destaquen la decoració de la discoteca Bocaccio o el Drugstore del passeig de Gràcia, a Barcelona, la discoteca Sunset de Madrid i el Teatre Balear. Regàs també féu feina en la decoració de diverses discoteques de la resta d'Espanya.

Pel que fa a la seva tasca com a pintor, el germà de Rosa Regàs va realitzar exposicions de la seva obra pictòrica a ciutats com Barcelona i Madrid. Palma també estigué inclosa en el seu circuit d'exposicions. Pel que fa a galeries de fora de l'Estat espanyol, la seva obra va poder admirar-se a Caracas (Veneçuela) o a Goa (Índia). La cerimònia de comiat s'oficiarà demà a les 9 hores en el Tanatori de les Corts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.