algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El príncep Carles, amenaçat amb un arpó en les seves vacances a Xipre

Un grup de manifestants interrompé el plàcid bany que prenia a la Mediterrània

El príncep Carles d'Anglaterra s'endugué un bon ensurt dijous passat quan va veure interromput el seu bany en aigües de la Mediterrània per l'arribada d'un grup de manifestants que, a bord d'una petita embarcació, l'amenaçaren amb un arpó, segons publicà ahir el diari The Mail. El príncep, que nedava a les proximitats de l'illa de Xipre, va ser auxiliat per una guardaespatlles de la policia reial després d'activar la seva alarma personal, la qual cosa va fer fugir els manifestants.

La cosina de la reina Isabel II, la princesa Alexandra, que era devora Carles també sortí il·lès de l'accident. Ara per ara es desconeix la causa d'aquesta manifestació, tot i que algunes hipòtesi la vinculen a la posició de la Gran Bretanya davant el problema de Xipre. Segons testimonis presencials de l'incident, els desconeguts haurien insultat el príncep Carles a qui amenaçaren de «donar-li una lliçó» i haurien acusat la seva mare d'assassinat.

L'incident tingué lloc dijous durant les vacances que l'hereu al tron britànic passà amb els seus fills Guillem i Enric, Camilla Parker Bowles i alguns amics a la Mediterrània a bord d'un luxós iot, l'Alexander, propietat del magnat grec John Latsis.

La localització del vaixell en el moment en què es produí l'incident no va ser precisada, però, segons l'edició dominical de The Mail es trobava molt a prop de Xipre. Això no obstant, fonts oficials xipriotes asseguren que el Govern de l'illa no rebé cap notificació al respecte, i altres fonts, no especificades, apunten que l'embarcació es trobaria devers la costa sud de Turquia. D'una manera o de l'altra, els membres de l'entorn del príncep han intentat llevar importància a aquest episodi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.