algo de nubes
  • Màx: 13.74°
  • Mín: 7.77°
13°

El Molinar, Santa Catalina i la Real celebren les festes d'estiu

Algunes de les barriades més emblemàtiques de Palma celebren, aquests dies, la festa de la Mare de Déu d'Agost i de sant Roc, el sant que lluitava contra la pesta.

Ahir mateix, el barri de Santa Catalina va viure el sus de les festes amb la missa en honor de l'Assumpció i el pregó que va pronunciar el batle de Palma a la mateixa església de Sant Magí.

La cercavila a càrrec de l'Agrupació Musical de Santa Catalina i la revetla amenitzada per Oxalis varen concloure el dia.
El dia fort del raval serà aquest dijous, festivitat de sant Magí. Després de la missa solemne en honor del sant es procedirà a fer la processó per a la qual molts dels veïns de la zona trauran els domassos a la balconada.

El sendemà tocarà la popular romeria de sant Bernat de la Reial. Molts de veïns de Palma aniran caminant fins a La Real en una singular caminata que té lloc cada any a l'horabaixa i que gaudeix d'una gran participació. Les alfabegueres enormes formaran part d'aquesta romeria.

Avui mateix, la barriada del Molinar celebrarà la festa de la Mare de Déu. A partir de les 9 del matí tindrà lloc la travessa internacional que partirà del moll Vell de Palma a les nou del matí i que tindrà la línia de meta al Portitxol.

A l'horabaixa, a partir de les 20 hores, una de les processons més marineres es farà a la mar. La imatge de la Mare de Déu es passejarà, en bot, del Portitxol fins a Ciutat Jardí per fer la volta i tornar al seu lloc d'origen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.