algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Jarabe de Palo ho tornà a fer!

El concert de dimecres, en el qual col·laborà el mallorquí Víctor Uris, fou l'èxit que s'esperava un estiu més

Un ambient de primera. Llums, so, imatges: tot va funcionar a la perfecció. Tantes persones com podia allotjar la part de la plaça de Toros habilitada per al concert. I els músics, els sis músics que donen vida a Jarabe de Palo, no varen decebre el seu públic ni un gram.

Així varen transcórrer els més de noranta minuts que va durar el concert que ahir anunciàvem com el millor de l'estiu. Deixant de banda els gusts musicals personals, tots els qui dimecres assistiren al concert del Coliseu Balear foren testimonis d'un espectacle extraordinari. Jarabe de Palo, que en aquests moments acaba de creuar l'equador de la seva gira de Depende, demostrà ser un grup experimentat i que, a més, gaudeix com pocs del directe.

Duerme conmigo va obrir la nit de concert a la plaça, devers les 22.10 del vespre. Els potents sons de les guitarres, que no eren del tot polits aleshores, ompliren l'aire durant els minuts en què foren interpretades les dues primeres cançons. L'ambient estava encara un poc fred, només agitat a l'arena. Les grades trigaren un poc més a afegir-se al moviment. Amb el so un poc més estabilitzat, arribà la imprescindible La Flaca, i semblà com si el públic s'hi integràs totalment. Pau Donés oferí el micròfon al públic, que cantà el tema fil per randa, mentre es projectaven imatges de persones que recordaven al públic la part del món menys afortunada.

Tots els qui formen part de Jarabe de Palo semblaven esperar que el concert d'aquest estiu a Palma fos, almenys, tan bo com el d'ara fa un any. El grup català visqué a Palma els millors moments en concert de l'any passat. I enguany es pot dir que el balanç va pel mateix camí, malgrat que encara els esperen altres ciutats espanyoles i Amèrica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.