algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

«El Ballet de Moscou ofereix tècnica, però també cor i ànima», diu Fayziev

La formació torna a Palma encara que aquesta vegada farà les versions íntegres de les obres

El Ballet de Moscou arriba a l'Auditòrium de Palma amb un repertori de dansa clàssica, sota la direcció de Timour Fayziev. El programa, que es perllongarà durant avui i fins dissabte, inclou les versions íntegres d'El llac dels cignes, Trencanous, ambdues amb música de Txaikovski i Giselle, amb música d'Adam.

Segons declarà el director, «el que més destaca d'aquesta companyia és que el seus ballarins no només tenen un excel·lent nivell tècnic, sinó que el més important és que ballen amb el cor i amb l'ànima». El nombre total de ballarins és de 28. Fayziev destacà que generalment totes les companyies en solen tenir uns 65 per representar les obres que oferiren aquests dies, però per problemes de pressupost no han pogut incloure-hi més gent. Malgrat tot, assegurà que formen «un bon equip».

Entre les artistes destaca Natalia Tchekhovskaia, primera ballarina de la companyia. A la pregunta de quina era la seva preferida de les tres obres que interpretaran, respongué que totes tres, però que tenia una certa debilitat per El llac dels cignes. Fayziev recordà amb paraules d'agraïment la darrera vegada que actuaren ara fa un any a Palma. Quan se li va demanar per la gira que feren amb Nureyev, la darrera d'aquest gran ballarí, digué que té com a record el que segurament seran les darreres imatges enregistrades en vídeo del ballarí, però, visiblement afectat, no va voler afegir més comentaris.

El Ballet de Moscou ha fet nombrosos viatges per diferents països, han estat dotze vegades a l'Estat espanyol o al Japó, set cops. L'any que ve tenen previst visitar una altra vegada les illes amb Romeu i Julieta, una obra que representaran íntegrament, un repte per a qualsevol companyia .

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.