nubes dispersas
  • Màx: 19.71°
  • Mín: 12.82°
19°

El dissenyador mallorquí Xisco Caimari mostrarà les seves creacions a la Cibeles

El modista ha estat seleccionat per mostrar-hi la seva feina

102422
L'estudi de Xisco Caimari, al carrer Málaga, bull per la intensa feina de preparació per a la desfilada. | TERESA AYUGA.

L'estudi del dissenyador mallorquí Xisco Caimari és ple d'esbossos per les parets, rodet de fil i teles, tot en ordre. Ara es prepara per allò que, fins ara, serà el repte més important de la seva vida professional. Ha estat seleccionat per mostrar la seva feina a la passarel·la Cibeles. Serà el proper 9 de setembre quan presentarà una nova col·lecció per a la primavera-estiu del 2000, que va començar a preparar al març, quan encara era a París.

Set anys d'aprenentatge, amb professionals com Vittorio & Lucchino i Gianfranco Ferré, i prop de sis anys com a dissenyador professional conformen el seu bagatge. Confessa que encara no sent bullir els nervis, però que no trigarà gaire perquè el dia s'acosta.

En una entrevista que reprodueix avui íntegrament l'edició de paper de Diari de Balears, Caimari afirma que «per mi, Cibeles és una fase prèvia a la carrera que jo vull seguir. Esper que a partir d'aquí els meus productes puguin arribar a més gent, i a més que això tengui repercussió en un major prestigi. En certa manera, es pot dir que si tot surt bé hi haurà un abans i un després per a Xisco Caimari».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.