algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Els dos primers dies de recerca de Kennedy costaren 450 milions

La recerca de l'avioneta que pilotava John F. Kennedy Jr. costà gairebé 300.000 dòlars (450 milions de pessetes) els dos primers dies, segons informà ahir un portaveu del Servei de Guardacostes dels Estats Units.

Vaixells, helicòpters i diferents tipus d'aeroplans del Servei de Guardacostes, amb base a la costa est dels Estats Units, participaren dissabte i diumenge en la recerca dels desapareguts.

Segons el portaveu, Mike Lapinsky, el Servei s'encarregà de la recerca durant aquests dos dies fins que quedà clar que l'avioneta s'havia estavellat a la mar i va ser recuperada per submarinistes de l'Exèrcit i la Policia de l'estat de Massachusetts.

Els esforços emprats a intentar localitzar l'avioneta en què viatjaven John Kennedy Jr., la seva esposa, Carolyn Bessette, i la seva cunyada, Lauren Bessette, han suscitat als Estats Units comparacions amb altres casos referents a persones menys notables, però no han arribat a ser criticats.

El mateix president nord-americà, Bill Clinton, s'atribuí la responsabilitat d'haver demanat que la recerca fos exhaustiva, pels serveis donats per la família Kennedy als Estats Units i l'especial contribució d'alguns dels seus membres.

La missa en memòria de John-John i la seva esposa, celebrada divendres, tanca un nou capítol en la vida d'aquesta família, que en la dècada dels anys seixanta va atreure la mirada del món sencer amb l'assassinat del president JFK.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.