algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
11°

Els Sunflowers recalen a Mallorca en una gira que els durà a Estats Units

El grup mallorquí és una de les apostes fermes en el panorama pop estatal

Han fet una gira per tot Espanya, han conquerit la frondosa jungla de les multinacionals i per si fos poc tenen projectes tan envejables a fer com una gira pels Estats Units d'aquí un parell de mesos. Els Sunflowers ho tenen tot, fins i tot el seu estudi de gravació.

Però, com han aconseguit aquest èxit? «La nostra proposta inicial de màrqueting va consistir a fer un milenar de còpies del primer single, la meitat de les quals quasi vàrem regalar. A més l'autogestió musical dels teus treballs i el fet de gravar en el teu propi estudi et permeten treballar amb comoditat. Hi ha grups que estan condicionats per les tarifes que hi ha als estudis», assegura Angelo, el guitarrista.

En el seu primer single hi ha petites joies musicals com Some people o The letter, cançons fetes dins l'estil pop més pur. Això els va donar a conèixer i els permeté fitxar amb una multinacional: «Sí, en realitat és una derivant de l'EMI que es diu Crysalis. És una branca que gestiona els grups amb l'estil de les discogràfiques independents però amb la infraestructura de gestió de les grans», assegura Angelo amb l'assentiment d'Adela, la cantant, que afegeix que «el tracte amb la gent de Crysalis és menys fred que el que pots tenir amb una gran companyia».

Hi ha molts de projectes a Sunflowers: Continuar amb la gira per Espanya i probablement «creuar el bassiot» per tocar als escenaris americans. El tour actual, que els ha portat dos dies a tocar a l'Illa (ahir a Alcúdia i avui a Santanyí) i en què coneixen els indrets de la Península en una furgoneta pot ser, segons Angelo, la consolidació del directe del grup: «Pot ser que ja comencem a sonar com un grup de bon de veres», diu mentre la resta de membres riu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.