algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

Les cendres de John-John, la seva dona i la cunyada tornen a la mar

Els familiars de «John John» i de les germanes Bessete espargiren les seves cendres a l'Atlàntic

57994
Les restes arribaren a la costa a bord d'un vaixell de la Marina.

La família política més famosa dels Estats Units va pujar a bord d'un vaixell de l'Armada ahir dematí per escampar a la mar les cendres de John F. Kennedy Jr., la seva esposa i la seva cunyada. Mentrestant, la seva nació es lamentava per la pèrdua d'un dels seus fills predilectes. Les restes de Kennedy, de 38 anys, la seva esposa, Carolyn Bessette Kennedy, de 33, i la seva cunyada, Lauren Bessette, de 35, varen ser trobades dimecres, cinc dies després que el seu avió s'estavellàs a la costa de l'estat de Massachusetts.

A Caroline Kennedy Schlossberg, l'única supervivent de la família que visqué a la Casa Blanca entre el 1961 i el 1963, s'hi varen unir el seu oncle, Edward Kennedy i uns altres 10 o 15 familiars del poderós clan, per al funeral a alta mar. Ann Freeman, mare de Carolyn Bessette Kennedy i la seva germana Lauren Bessette, així com el seu padrastre, el doctor Richard Freeman, també es trobaven a bord del USS Briscoe amb altres familiars.

Un portaveu de la família va confirmar que les cendres de les germanes també serien escampades a la mar. Tres banderes nord-americanes i tres corones de flors vermelles, blanques i grogues precediren la família a la cerimònia. Kennedy era un amant de la mar, així com també ho eren son pare, el primer president catòlic dels Estats Units, el seu oncle i Edward Kennedy, i els seus cosins, el congressista per Rhode Island Patrick i l'excongressista Joe Jr. L'hereu de la dinastia política va passar molts d'estius navegant i muntant en kayaks a les mateixes aigües on es va estavellar el seu avió.

Un capellà també pujà a bord del Briscoe per a la cerimònia. El cos de Kennedy, que tenia 38 anys, la seva esposa de 33 i la seva cunyada de 35, varen ser recuperats dimecres a uns 11 quilòmetres de la costa de l'illa de Martha's Vineyard, a Massachusetts, cinc dies després de l'accident.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.